23.09 alustavad Laupäevased Harjutusõhtud

23.09 alustavad Laupäevased Harjutusõhtud

Juba sel laupäeval, 23. septembril, toimub selle hooaja esimene harjutusõhtu Casa de Bailes:

18:00 "Dile que no" kolmes kastmes - tase I-IV - Andre & Ana Arruda 
Harjutame "dile que no" ehk möödakõndi erinevates versioonides, lisades stilistilisi elemente. Trenn sobib nii Kuuba kui ka LA salsa harrastajatele.

19:00 Stiilne Rueda - tase I-IV - Andre & Ana Arruda
Lisame Rueda de Casino põhisammu ja baaskäsklustesse stiili. Eelnev Rueda kogemus ei ole kohustuslik, kuna teeme tööd baaskäskluste lihvimisega, mida on lihtne lennult haarata. Ruedasõpradele kindlasti vajalik harjutustrenn.

20:00-22:00 (harjutus)pidu
See pidu on sotsialiseerumiseks ja harjutamiseks. Lihvi põhisammu või harjuta nädala jooksul trennides õpitud uusi trikke - siin on kõik lubatud, piisavalt ruumi ja keegi ei vaata kõrvalt. Hea võimalus pingevabalt samme lihvida. Küsimustele vastavad ja asju meelde tuletada aitavad treenerid Andre ja Ana.

Harjutusõhtud on soodsad

1 trenn + pidu: 8.- (13)
2 trenni + pidu: 12.- (23)
Pidu: 3.-

Kuukaardi omanikele tasuta.

Harjutamine teeb meistriks

Laupäevaste Harjutusõhtute eesmärk on tantsutehnikate lihvimine, õpitu meelde tuletamine, edasiarendamine ja vabas õhkkonnas harjutamine. Siin saad koos harjutada oma kursusekaaslastega ning tutvud tantsuhuvilistega teistelt kursustelt. Laupäeviti annavad tunde erinevad treenerid, keskendudes detailidele ja tehnikatele, millele alati ei jõua tavakursuse raames tähelepanu pöörata või mis lihtsalt õpilastel meelest lähevad. Samuti saad laupäeviti proovida erinevaid tantsustiile, mida sa varem proovinud ei ole.

Tule ja harjuta, niimoodi õpid kiiremini ja paremaks tantsijaks. 

19.09.2017